İyi Bir Karşılaşma

Akdemir

Global Mod
Global Mod
Bir sabah, kahvemi alıp rutin yürüyüşümü yapmak için parka gittim. Havanın serinliği, etraftaki kuş cıvıltıları ve ağaçların yaprakları arasındaki rüzgarın sesi insanı rahatlatıyordu. Yürüyüş yaparken, bir köpek ile yürüyen bir kadının yanından geçtim. Köpek bana doğru sevinçle koştu ve kadının birkaç adım gerisinde durarak bakmaya başladı. Kadın gülümseyerek köpeğini çağırdı, ama köpek hala beni izliyordu.

Ben de gülümseyerek "Sanırım bu köpek benden hoşlandı," dedim. Kadın, hafif bir kahkaha atarak "Evet, o gerçekten insanları çok sever," dedi. Sohbetimiz başlamış oldu. Birkaç adım daha atıp, birlikte yürümeye başladık. İlk başta sadece hava durumu ve park hakkındaki küçük sohbetlerle başladı, ama zamanla birbirimizin hobilerinden, hayattan beklentilerimizden ve yeni keşfettiğimiz kitaplardan bahsetmeye başladık.

Yürüyüşümüz bittiğinde, telefonu çıkartıp numaramızı değiştirdik. O gün sadece tanışmadık, aynı zamanda birbirimizin dünyasına adım attık. Kısa bir süre içinde çok iyi arkadaş olduk. Bazen hayat, rastlantısal karşılaşmalarla bize en güzel hikayeleri yazdırır. İşte bu tanışma da onlardan biriydi.