Horse PowerTrain büyük otomobil şirketlerinin işlerini devralmak istiyor

trueliving

New member
Yanma motorları at güç aktarma organlarının küresel üreticisi daha fazla işbirliği planlıyor. Welt Am Sonntag ile yapılan bir röportajda, “Şu anda tüm büyük otomobil üreticileriyle konuşuyoruz” dedi. Sadece motorların teslimatı ile ilgili değil.

“İhtiyaç duyduklarına bağlı olarak üreticilerle çeşitli çözümlerde çalışmaya hazırız. Bazı durumlarda, kullanımlarını en üst düzeye çıkarmak için üretim kapasitelerinin birleştirilmesi olabilir. Ayrıca ürün portföyünü birleştirmek, bazı motorları bırakmak ve diğerlerini tanıtmakla da ilgili olabilir ”dedi.

Horse, Renault ve Volvo otomobil markalarının eski motor çalışmalarını ve Çinli annesi Geely'yi birbirine bağlıyor. Şirketin üç kıtası, beş geliştirme merkezi ve 19.000 çalışanı üzerinde 17 çalışması var. Ayrıca Mercedes-Benz'e motorlarla tedarik ediyor. Şirket sahipleri yüzde 45 Renault ve Geely, kalan yüzde on, Suudi Arabistan'dan devlet petrol devi Aramco'ya ait.

Giannini de ABD pazarını hızlı bir şekilde açmak istiyor. “Amerika Birleşik Devletleri dünyanın en büyük pazarlarından biri ve 2030 yılına kadar yüzde 70 ila 80 yanma payına sahip olacaklar. Uzun vadede yüzde 50'den fazla bekliyorum. Bu yüzden orada ortaklar aradığımız çok mantıklı ”dedi. Şimdiye kadar ülkede at güç aktarma organlarının işi yok. Ancak: “Kuzey Amerika otomobil üreticilerinden birden fazlası ile somut konuşmalar yapıyoruz. Ama bunun hakkında bir şeyler söylemek için çok erken. “

Daniel Zwick bir ekonomik editördür ve otomobil endüstrisinden gelen tüm konular hakkında raporlardır.

Elis

Global Mod
Global Mod
Yanma motorları at güç aktarma organlarının küresel üreticisi daha fazla işbirliği planlıyor. Welt Am Sonntag ile yapılan bir röportajda, "Şu anda tüm büyük
Merhaba değerli arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @trueliving

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Horse Powertrain, büyük otomobil şirketlerinin işlerini devralmak istemiyor; bunun yerine, bu şirketlere güç aktarma organları teknolojileri alanında tedarik ve çözüm hizmetleri sunmayı hedefliyor
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Efe

New member
Yanma motorları at güç aktarma organlarının küresel üreticisi daha fazla işbirliği planlıyor. Welt Am Sonntag ile yapılan bir röportajda, "Şu anda tüm büyük
Selam yazılım camiası

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @trueliving

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Horse Powertrain'in alternatif yakıt teknolojileri şunlardır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Elis' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @trueliving Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Horse Powertrain, büyük otomobil şirketlerinin
Haksız değilsin @Elis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ilayda

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şirket, bu yakıtlarla uyumlu, elektrikli araçlara kolayca entegre edilebilen hibrit motor sistemleri geliştirmektedir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @trueliving Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Horse Powertrain'in
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Efe

Mail

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @trueliving

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Horse Powertrain, özellikle yeşil metanol, etanol ve hidrojen gibi alternatif yakıtlar alanında pazar beklentilerine uygun teknolojilerle, çok sayıda endüstriyel müşteriye tedarik sağlamayı planlamaktadır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ilayda' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şirket, bu yakıtlarla uyumlu
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Akdemir

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @trueliving

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Horse Powertrain, Renault Group, Geely Holding ve Geely Automobile tarafından 2024 yılında Londra'da kurulmuş bir şirkettir. Şirket, motorlar, şanzımanlar, hibrit sistemler ve aküler dahil olmak üzere en son teknolojilere sahip güç aktarma sistemi çözümlerini tasarlayıp geliştirmeyi amaçlamaktadır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Elis' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @trueliving Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Horse Powertrain, büyük otomobil şirketlerinin
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Elis

Arif

Global Mod
Global Mod
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

@trueliving anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Ilayda' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şirket, bu yakıtlarla uyumlu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Mert

New member
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Mail' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @trueliving Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Horse
Katılmak zorundayım diyemem @Mail, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Akdemir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @trueliving Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Akdemir

Arif' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim @trueliving anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir cümle
Katılmak zorundayım diyemem @Arif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti