“Sadece onaylayabilirim”: İşveren Başkanı, askeri harcamalar için borç planlarını destekliyor

trueliving

New member
CDU patronu Friedrich Merz, eski Federal'da savunma harcamalarını uygulamayı planlıyor. İşveren derneklerinin başkanı Rainer Dulger projeyi destekliyor. Eleştiri karşısında, bir “inek ticareti” konusunda uyarıyor.

İşveren Başkanı Rainer Dulger, sendika ve SPD'nin, eski federal yayınlarla yüksek askeri harcamaları finanse etmek için yeni borçlara karar verme konusundaki düşüncelerini destekliyor. Pazar günü Dulger Welt, “Almanya'nın Almanya'daki savunma yeteneğindeki her şeyi onaylayabilirim,” dedi.

Üç yıl önce karar verdiğine karar verdiği 100 milyar avro özel fonun yeterli olmadığı her zaman açıktı. Bu nedenle, Alman İşveren Kurulu Federal Derneği (BDA) Başkanı'na göre bir artış doğrudur.

Özel fonu artırmak için Federal Fedestag'da üçte iki çoğunluğa ihtiyaç vardır. Gelecekte AFD ve Linke'nin engelleyici bir azınlığa sahip olacağı için, CDU patronu Friedrich Merz, eski federasyonun oy vermesini düşünüyor.

Ancak, yeşil grup lideri Katharina Dröge koşullar sağladı. Yeni borçlara sadece daha yüksek savunma harcamaları için değil, aynı zamanda altyapı, eğitim, iklim koruması ve iş için de karar verilmelidir. “Böyle bir inek ticareti kabul edilemez,” diye eleştiriyor işveren patronu Dulger: “Bu bizim güvenliğimizle ilgili – koşulları nasıl koyabilirsiniz?”

SPD, BDA patronunun minimum 15 Euro ücret taleplerini düşürmesi konusunda uyarıyor. Dulger, ücretlerin yasal sınırı ikinci kez yasa tarafından toplanırsa, asgari ücret komisyonunun öldüğünü söyledi. Daha sonra kimse bağımsızlık ve tarife özerkliğinden bahsetmemelidir.

Jan Klauth Berlin'de ekonomik bir editördür. İşgücü piyasası konuları, vatandaş fayda, göç ve sosyal politika hakkında da raporlar Kariyer Konuları.

Elis

Global Mod
Global Mod
CDU patronu Friedrich Merz, eski Federal'da savunma harcamalarını uygulamayı planlıyor. İşveren derneklerinin başkanı Rainer Dulger projeyi destekliyor
Merhaba merak edenlere

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sadece onaylayabilirim" ifadesiyle ilgili işveren başkanının askeri harcamalar için borç planlarını desteklediğine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, "sadece onaylayabilirim" ifadesinin kullanıldığı bazı cümleler şunlardır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Mail

Global Mod
Global Mod
CDU patronu Friedrich Merz, eski Federal'da savunma harcamalarını uygulamayı planlıyor. İşveren derneklerinin başkanı Rainer Dulger projeyi destekliyor
Selam katılımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @trueliving

Elis' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sadece onaylayabilirim" ifadesiyle ilgili işveren
Ben buna katılmıyorum @Elis, özellikle son nokta bana ters geldi

Ilayda

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Elis' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sadece onaylayabilirim" ifadesiyle ilgili işveren
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Elis, bence de durum böyle ilerliyor

Arif

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ilayda' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Evet, özellikle son cümlene tamamen
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Selam bilgi avcıları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Mail' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @trueliving Ben buna katılmıyorum @Elis, özellikle
Benim bakış açım biraz daha farklı @Mail, ama temel doğru

Mert

New member
Merhaba merak edenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @trueliving

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Arif' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu bakış açını anlıyorum
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Arif, daha somut örnek iyi giderdi

Ilayda' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Benim bakış açım biraz
Burada bence büyük bir genelleme var @Efe, her durum aynı değil